FysioFitness: is een vorm van fitness die toegankelijk is voor iedereen die zijn of haar gezondheidstoestand wil verbeteren. Het verschil met gewone fitness is dat er wordt getraind
onder begeleiding van een fysiotherapeut. Omdat de fysiotherapeut specialist is van het bewegingsapparaat bent u verzekerd van een professionele begeleiding. Samen met de fysiotherapeut wordt er een programma op maat gemaakt afhankelijk van de doelstelling van de sporter, dit kan variƫren van kracht, conditie, afvallen of sport specifieke training.
Na enkele weken van training wordt een evaluatie moment ingepland om te kijken of de training tot de gewenst resultaten leidt. Fysio Fitness wordt aangeboden in groepsverband wat zorgt voor een extra stok achter de deur op momenten dat men minder goed gemotiveerd is. Om toch te streven naar een programma op maat is het ondanks dat u in groepsverband traint een individueel trainingsschema.
Hierdoor is Fysio Fitness een ideale vorm om op een sportieve, verantwoorde manier “fitter” te worden. Voordat er gestart wordt met het trainingsprogramma vindt er eerst een intake plaats. Dit is een medische check waarbij gekeken wordt of het verantwoord is om gelijk te starten met het sporten. Tevens worden hier een aantal testen afgenomen passend bij de doelstelling van de sporter en wordt zo samen het programma opgesteld.
Voor wie is fysiofitness geschikt?

– Iedereen die wilt werken aan zijn/haar gezondheid
– Mensen die na (fysiotherapeutische) behandelingen preventief willen blijven trainen.
– Mensen die sportieve ondersteuning willen bij het afvallen

Kortom, FysioFitness is geschikt voor iedereen die wilt bewegen.
Bij verdere interesse kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.